Συνέλαβαν στέλεχος του Συνασπισμού για “Πυρήνες της φωτιάς” κατά λάθος….

Σε μια τρομοκρατική επίδειξη δύναμης και αυταρχισμού επιτέθηκαν και συνέλαβαν πριν μερικές ώρες το στέλεχος του Συνασπισμού Δημοσθένη Παπαδάτο- Αναγνωστόπουλο

Σε μια τρομοκρατική επίδειξη δύναμης και αυταρχισμού επιτέθηκαν και συνέλαβαν πριν μερικές ώρες το στέλεχος του Συνασπισμού Δημοσθένη Παπαδάτο- Αναγνωστόπουλο ως ύποπτο για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς κατά λάθος! Όπως καταγγέλει ο ίδιος τον απήγαγαν στο Βύρωνα, περιοχή στην οποία διαμένει, τον έβαλαν σε ένα αμάξι και χωρίς να του δώσουν παραπάνω εξηγήσεις τον μετέφεραν στην ΓΑΔΑ. Εκεί άντρες της Αντιτρομοκρατικής με κουκούλες τον έκλεισαν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, τον ξεγύμνωσαν και του έκαναν σωματικό έλεγχο. Αφού τον ανέκριναν για αρκετές ώρες τον αφήσαν λέγοντας απλώς ότι επρόκειτο για …….λάθος!

 

Την απερίφραστη καταδίκη στο γεγονός αυτό εκφράζει ο γραμματέας του Συνασπισμού Δ. Βίτσας δηλώνοντας ότι “Η επίθεση ενάντια στο στέλεχος του Συνασπισμού Δημοσθένη Παπαδάτο- Αναγνωστόπουλο δείχνει δύο πράγματα. Πρώτον ότι ορισμένες αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποθρασυνθεί και γι`αυτό πρέπει άμεσα να τιμωρηθούν. Δεύτερον ότι με τα μέτρα καταστολής που παίρνει η κυβέρνηση ο κάθε πολίτης βρίσκεται σε κίνδυνο να υποστεί επίθεση ακόμα πιο βάρβαρη στο όνομα της “αντιτρομοκρατικής” δράσης. Το αντιλαϊκό σχέδιο της κυβέρνησης και τα μέτρα τα οποία εφαρμόζει εκδηλώνονται με τον αυταρχισμό και τη συρρίκνωση όλων των δικαιωμάτων”

 

alterthess.gr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s