σχόλιο φίλης για το δημοσίευμα αυτό… H Χρυσή Αυγή προτείνει στείρωση και ευθανασία…

πηγή: FB

ΑK
Έχω πολλούς φίλους Α.Μ.Ε.Α. και εδώ μέσα και εκεί έξω και τους αγαπώ και τους θαυμάζω. Για μένα είναι άνθρωποι ιδιαιτέρων ικανοτήτων και αυτό γιατί υπερβαίνουν τον εαυτό τους κάτι που εγώ δεν κατάφερα ποτέ. Γιατί ενώ εγώ τα βρήκα όλα εύκολα ενώ αυτοί έπρεπε να παλέψουν πρώτα απ΄όλα την προκατάληψη την αμάθεια και την απόρριψη και όχι μόνο επιβιώνουν αλλά με ξεπερνούν…τους θαυμάζω και τους αγαπώ και είμαι περήφανη που με δέχθηκαν ως φίλη τους..

Όσο για σένα «φίλε» ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΗ που τυχόν ενστερνίζεσαι την άποψη του Καιάδα, αν θέλεις να μάθεις ποιος είναι ο πραγματικά ανάπηρος κοιτάξου στον καθρέπτη …και αν είσαι αρκετά τυφλός για να μην αναγνωρίσεις τον εαυτό σου και συνάμα κουφός , αλλά κατ εξοχήν ακρωτηριασμένος από την απουσία ανθρωπιάς, μην ανησυχήσεις δεν θα σε στείλω στον Καιάδα αλλά στον..ψυχίατρο.

Τώρα –όπως θα έλεγε κι ο Πάνος Κατσιμίχας- κάτσε και σκέψου ή μίσησε με ελεύθερα.. κι αν είσαι φίλος μου στο fb η στη ζωή διάγραψε με… θα μου κάνεις χάρη.…

Δημοσιεύθηκε: 14 Αυγούστου 2012, 13:45 , Τελευταία Ενημέρωση: 14/08/2012, 14:11

Υπέρ της στείρωσης – ακόμη και της ευθανασίας – ατόμων με ειδικές ανάγκες ή με βεβαρημένη κληρονομικότητα  τάσσεται η Χρυσή Αυγή, προκειμένου να προστατευτεί η “λευκή φυλή”, σύμφωνα με άρθρο που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της  για την Οικολογία και τον… Φυλετικό Ανθρωπισμό.

Πρόκειται για άρθρο του δόκτορα Jacqes Bauge-Prevost, μέλους του Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, που τιτλοφορείται “H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό”.

Στο άρθρο επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

“Η επίσημη ιατρική επιστήμη, (…) λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο (…)

Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση (…)

Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές, εφ’ όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση (…)”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s