Και η ΑΔΕΔΥ ενάντια στους καθηγητές ;

via Maria Marinakou facebook

14.05.2013

Καλημέρα μας!

Όσοι διάβασαν εχτές την επιστολή του αριστούχου μαθητή Κωνσταντίνου Μανίκα δεν μπορεί να κρύβονται πίσω απο το δάκτυλό τους. Εκτός κι αν επιλέγουν να πιστεύουν ότι ως δια μαγείας η ανεργία θα πέσει σε 2-3 χρόνια και θα επιστρέψουμε στην ίδια “στρεβλή ομαλότητα ” της προηγούμενης 20ετίας. Είναι άξιοι της μοίρας τους, όμως όλων μας η μοίρα πια συνδέεται…
Σαφώς το διακύβευμα δεν είναι αν θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες την Παρασκευή…
κι όμως το παιχνίδι παίζεται τόσο βρώμικα που το να παλέψεις για το αυτονόητο σε κάνει απο γραφικό και Δον Κιχώτη, μέχρι “μοιραίο”. Το “ποιός φταίει” για την κατάντεια μας δείχνουν να το ξέρουν όλοι, κι όμως το καταπίνουμε σαν “καραμέλα ραντεβού” και το χρυσώνουμε πανεύκολα. Όλο το πολιτικό κατεστημένο, καθεστωτικό και μή, ενώνονται ανίερα κατά της απεργίας των καθηγητών. Η ΟΛΜΕ ζητά πανελλαδική την Παρασκευή, η ΑΔΕΔΥ εξαγγέλλει την απεργία την Τετάρτη που οι καθηγητές έχουν Γενικές Συνελεύσεις….
Τοσα δάκτυλα κουνήθηκαν εχτές που μας βγάλαν τα μάτια!!
Υποκριτές…η ιστορία θα σας πληρώσει και με το παραπάνω!

Educations Resistance

του Δημήτρη Μαριόλη 

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τη χώρα : το φάντασμα της απεργίας των καθηγητών στις εξετάσεις. Όλες οι δυνάμεις του γερασμένου πολιτικού και κοινωνικού κατεστημένου ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα : ο πρωθυπουργός και ο υπουργός παιδείας, οι χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι των Μέσων Μαζικής Προπαγάνδας και οι γραφειοκράτες συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ που καταγγέλλει την ΟΛΜΕ, ο βουλευτής που βγαίνει λίγες ώρες πριν την επιστράτευση και καμαρώνει στην τηλεόραση που η παράταξή του δεν στηρίζει την απεργία στις εξετάσεις, ο πονηρός πολιτευτής που αναρωτιέται με νόημα γιατί η κυβέρνηση δεν αφήνει να γίνουν οι εξετάσεις και μετά να περάσει τα μέτρα και οι αστυνομικοί που ψάχνουν εναγωνίως τους εκπαιδευτικούς να τους παραδώσουν τα φύλλα επίταξης.

View original post 214 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s