ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ζητά επιδοτήσεις για τα μονοπώλια των αερογραμμών

Νέες επιδοτήσεις υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου ζητούν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά στα μονοπώλια των αερογραμμών, δείχνοντας για άλλη μια φορά τα συμφέροντα ποιων εξυπηρετούν σε βάρος φυσικά του ελληνικού λαού που καλείται από τους νεοναζί να ξαναπληρώσει για να βγουν ενισχυμένοι μεγαλοκαρχαρίες.
xa25
Συγκεκριμένα, στις 30/4/13 κατέθεσαν Ερώτηση στη Bουλή (την υπογράφει ο βουλευτής των φασιστοειδών Ιωάν. Λαγός) προς 3 υπουργούς (Περιβάλλοντος, Δικαιοσύνης και Οικονομικών) με τίτλο «Γιγαντώνονται οι τουρκικές αερογραμμές χωρίς αντίστοιχη ενίσχυση των ελληνικών αερογραμμών». Βάζοντας μπροστά τον μπαμπούλα του …Τούρκου, γνωματεύουν ότι «δεν φαίνεται να ενισχύονται οι ελληνικές αερογραμμές με όποιες συνέπειες μπορεί αυτό να επιφέρει στην εθνική μας οικονομία και τον τουρισμό».Ακολούθως, οι χρυσαυγίτες ρωτούν την κυβέρνηση αν «Υπάρχει στρατηγική για ενίσχυση των ελληνικών αεροπορικών εταιρειών, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στον ανταγωνισμό από την πλευρά των τουρκικών».
 
Οι εν Ελλάδι νεοναζί ακολουθούν κατά γράμμα τα όσα έκανε ο Χίτλερ που ενίσχυσε τα γερμανικά και άλλα μονοπώλια, όπως και του δικτάτορα Παπαδόπουλου που 19/3/1968 διαβεβαίωνε τους εφοπλιστάδες: «Θα σας παράσχω το παν (…) Ελθετε προς ημάς και πέστε μας τι θέλετε. Εκ προοιμίου σας βεβαιώ, ότι η κυβέρνησις θα σας το δώσει». Ετσι οι χρυσαυγίτες ανοιχτά ζητούν να δοθεί ζεστό χρήμα στους επιχειρηματίες και τα «επενδυτικά funds» που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
Τι καλύτερο θα μπορούσαν να θέλουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες που λυμαίνονται τις ανάγκες του λαού για μετακίνηση και αεροπορική σύνδεση, θησαυρίζοντας ήδη με πανάκριβα εισιτήρια και επιδοτήσεις χρόνια ολόκληρα; Τι επιπλέον θα ήθελαν αν έγραφαν οι ίδιοι την ερώτηση; Τι παραπέρα χρειάζεται μια κυβέρνηση από ένα τάχα αντισυστημικό κόμμα της αντιπολίτευσης που της κάνει τη μια πάσα μετά την άλλη προκειμένου από κοινού να ενισχύουν τους μεγαλοκαρχαρίες, ενόσω ο λαός πένεται;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s